Ahmet Çakar'dan hakem yorumu! Ghezzal'ın pozisyonunda...
Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Usta yazar Ahmet Çakar Beşiktaş-Trabzonspor maçını değerlendirdi. Çakar, "Maç öncesi hakem Erkan Özdamar çok speküle edildi. Ama bir-iki ufak hatası dışında hakem için söylenecek yegane şey, mükemmel bir maç yönettiğidir. Kritik bir pozisyon olan Ghezzal'in poziyonu bence penaltı değil. Ayaklar çarpışıyor. Onun haricinde de oyunculara yaklaşımı, kart standardı ve karar isabeti çok yüksekti." dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.11.2021 06:40
"Tabii çok erken, daha çok fazla maç var ama Trabzonspor'un defansif ve ofansif olgunluğu takdire şayan. İlk devre çok kontrollü oynadılar. Beşiktaş, özellikle soldan Umut'la çok fazla geldi ama tüm son paslar boş çıktı. Sağdan ise o alıştığımız Ghezzal-Rosier hücumlarının yerinde yeller esiyordu. Devre biterken Trabzonspor golü buldu. Orta sahadan Berat'ın mükemmel pasıyla, biraz da Vida'nın geç hamle zamanlamasıyla Abdülkadir kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Ersin'i mağlup etti. İkinci yarı Beşiktaş, 70-75. dakikaya kadar adeta tek kale oynadı. Bu arada kaleci Uğurcan'ın da ilk yarı ve ikinci yarıda bazı pozisyonlarda devleştiğini söyleyelim. Maçın başından beri Beşiktaş son paslarda çok başarısızdı ama bu sefer son pası Trondsen verdi. Trabzonspor'un sol beki neredeyse orta sahadan kalesine pas verince araya Larin girdi, Hüseyin müdahale etti ama top Larin'in önüne düştü, o da golü yaptı. İşte bu dakikadan sonra Beşiktaş'ta inanılmaz bir yorgunluk ve inanılmaz bir disiplinsizlik başladı. Sahanın en iyilerinden biri olan Nwakaeme, Trabzonspor çok şey ifade ediyor. Uzatmanın son saniyesinde Serkan ile çok çabuk çıktılar. Top Nwakaeme'ye atıldı, o da Cornelius'un önüne yuvarlayıp Trabzonspor'a şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet getirdi. Görünen o ki bu senenin Trabzonspor için o sene olma ihtimali her geçen hafta yükseliyor. Maç öncesi hakem Erkan Özdamar çok speküle edildi. Ama bir-iki ufak hatası dışında hakem için söylenecek yegane şey, mükemmel bir maç yönettiğidir. Kritik bir pozisyon olan Ghezzal'in poziyonu bence penaltı değil. Ayaklar çarpışıyor. Onun haricinde de oyunculara yaklaşımı, kart standardı ve karar isabeti çok yüksekti."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Hyeon-Gyu Oh, eski takımı Celtic'e karşı oynayacağı maç öncesinde duygusal açıklamalarda bulundu. Celtic'in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Gol attığımda ağlayabilirim bile" ifadelerini kullandı. -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Perşembe günü Celtic ile oynayacağı karşılaşma için İskoçya'ya gitti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Celtic maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten İtalyan çalıştırıcı, rakibin puan ihtiyacına dikkat çekerek Orkun Kökçü'nün süre alabileceğini açıkladı. -
Beşiktaş'ı konuk etmeye hazırlanan Celtic'te teknik direktör Martin O'Neill, karşılaşma öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. İlk 3 maçta puan alamadıklarını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, taraftarlarına galibiyet sözü vermek için sahaya çıkacaklarını ve üst tura yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.