Beşiktaş’tan Galatasaray derbisi öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı!
Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Siyah beyazlı takım mücadele öncesinde ısınmaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı tişörtlerle çıktı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.10.2021 20:39
Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, mücadele öncesinde ısınmaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı tişörtlerle çıktı.
Süper Lig'in 10. haftasında şampiyonluğun önemli adaylarından Beşiktaş ve Galatasaray, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelirken, siyah-beyazlı takım mücadele öncesinde ısınmaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı tişörtlerle çıktı. Cuma günü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu tişörtleri giyen siyah-beyazlı futbolcular, Cumhuriyetin 98. yılını da kutlamış oldu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta orta saha krizi yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda Orkun Kökçü ve Miretti'nin sakatlıkları Vincenzo Italiano'nun seçeneklerini azalttı. Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesinde Italiano'nun bu bölge için elinde sadece Salih, Ndidi, Olaitan ve Kartal Kayra'nın kalması teknik heyeti kara kara düşündürüyor. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Beşiktaş, futbolcusu Ümit Akdağ’ın sağ elinde metakarpal kemikte yer değiştirmemiş kırık tespit edildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. -
Beşiktaş'ın son dönemdeki en formda oyuncularından Junior Olaitan hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Crystal Palace’ı da boş geçmeyen ve Avrupa arenasında 6 gole etki eden 24 yaşındaki orta sahayı, İngiliz ve Alman kulüpleri takibe aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)