BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Sporting Beşiktaş maçı için İstanbul'da!
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü hafta müsabakasında 19 Ekim Salı günü Beşiktaş ile karşılaşacak Portekiz'in Sporting takımı, İstanbul'a geldi. Siyah beyazlılar, zorlu rakibiyle salı saat 19.45'te Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.10.2021 00:00
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında 19 Ekim Salı günü Beşiktaş ile karşılaşacak Portekiz'in Sporting Lizbon takımı, İstanbul'a geldi.
Portekiz'in başkenti Lizbon'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen ve yöneticilerin de bulunduğu kafile, buradan konaklayacağı otele geçti.
Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşması, 19 Ekim Salı günü saat 19.45'te Vodafone Park'ta oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Joe Willock hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Newcastle United'ın, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 27 yaşındaki orta sahaya yeni kontrat teklif etme olasılığının düşük olduğu ve ocak ayında gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Transfermarkt'ın Süper Lig'deki son piyasa değeri güncellemesinin ardından sıralama değişti. Beşiktaş'ın kadro değeri 273.5 milyon euroya yükselirken siyah-beyazlılar Fenerbahçe'yi geride bırakarak ligin en değerli ikinci takımı oldu. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 90-81 yendi. -
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Dusan Vlahovic ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sırp forvetin sakatlığını atlattığı ve takımla çalışmalara başladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)