BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Beşiktaş'ta zorunlu rotasyon! Tam 7 futbolcu...
Son dakika spor haberi: Süper Lig'in 7. haftasında Altay deplasmanına konuk olan ve rakibine 2-1 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadroda önemli değişiklikler yaptı. Siyah-beyazlılar, 6. haftada oynanan Adana Demirspor maçına göre 7 farklı isme görev verdi. (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2021 06:40
Altay deplasmanına 11 eksiğiyle çıkan Beşiktaş'ta, ilk 11'de mecburi olarak büyük değişiklikler vardı. Kalede Ersin'in yerine Mert tercih edilirken; Welinton, Vida ve Montero'nun yokluğunda savunmanın ortasında Atiba ile Serdar Saatçi şans buldu. Kırmızı kart cezalısı Rosier'in yerinde sağ bekte N'Sakala görev yaptı. Batshuayi, Ghezzal, Teixeira, N'Koudou, Necip, Mehmet Topal ve Larin'den de faydalanamayan Sergen Yalçın, Salih, Gökhan ve Kenan'a şans verdi. Öte yandan Montero'nun sakatlığı sonrası 15 kişiye düşen kadroya dahil edilen U19 Takımı'ndan Koray Yağcı, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar yedek soyundu. Siyah-beyazlılar, ayrıca ilk 11'inde 4 yabancıyla mücadeleye çıktı.
DİĞER HABERLER
-
EuroLeague'in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'a 83-67 mağlup oldu. -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında Celtic'e 3-2'lik skorla mağlup oldu. Yapay zeka siyah-beyazlıların muhtemel rakiplerini belirledi. İşte detaylar... -
Beşiktaş, devre arası transfer döneminde savunma hattını genç bir isimle güçlendirmek istiyor. Siyah-beyazlıların, Union SG forması giyen 21 yaşındaki Senegalli stoper Massire Sylla'yı transfer listesine aldığı öğrenildi. Genç savunmacı için Milan'ın da devrede olduğu belirtildi. -
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş, İskoçya temsilcisi Celtic'e konuk oldu. Celtic Park'ta oynanan mücadelede siyah-beyazlılar, rakibine 3-2 mağlup olarak Avrupa'daki ilk yenilgisini aldı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Celtic-Beşiktaş karşılaşmasını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri)