Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun açılış golünü Kevin N'Koudou kaydetti!
Süper Lig'de 2021-2022 sezonu resmen başladı. Son şampiyon Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada sezonun açılış golünü Kevin N'Koudou atarken, asist ise yeni transfer Kenan Karaman'dan geldi. | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.08.2021 21:48
Süper Lig 2021-2022 sezonunun açılış golünü Kevin N'Koudou kaydetti. Sezonun ilk asistini ise, Beşiktaş'ın yeni transferi Kenan Karaman yaptı.
Süper Lig 2021-2022 sezonu Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla başlarken, sezonun ilk golünü ise Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Kevin N'Koudou kaydetti. Mücadelenin 9. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Kenan Karaman'ın pasında şık bir hareketle Selim Ay'dan sıyrılan ve bekletmeden sert bir vuruşla topu filelere gönderen Kevin N'Koudou, sezonun ilk golüne imza atan isim oldu. Golde asisti yapan siyah-beyazlıların yeni transferi Kenan Karaman da sezonun ilk asistine imza atan futbolcusu oldu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak son 5 maçın 3'ünde puan kaybetmiş oldu. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Kasımpaşa-Beşiktaş maçını çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı ve deplasman karnesindeki kötü gidişatı sürdürdü. Dış sahada oynadığı ilk 5 maçta yalnızca 4 puan toplayan siyah-beyazlılar, son 5 sezonun en düşük deplasman performansını sergilerken İtalyan basını da Vincenzo Italiano yönetimindeki Kartal'ın puan kaybını gündemine taşıdı.