Son dakika transfer haberi: Diego Costa'nın menajeri açıkladı! "Tercihimiz Beşiktaş"
Beşiktaş, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Diego Costa için harekete geçti. Brezilya asıllı İspanyol yıldız da Beşiktaş'ı istiyor. Golcü oyuncunun menajeri Pedro Santos "Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Diego Beşiktaş'ı istiyor" dedi. İşte transferin rakamsal boyutu ve diğer detayları... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.06.2021 06:40
Aboubakar'ı Al Nassr'a kaptıran Beşiktaş forvet transferi için dünya çapında bir isimle temas kurdu. Atletico Madrid'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Diego Costa ile görüşen Siyah-Beyazlılar bu transferde de çok önemli yol kat ettiler.
TERCİHİMİZ TABİİ Kİ BEŞİKTAŞ
Takvim'in haberine göre, Diego Costa'nın menajeri Pedro Santos Beşiktaş'ın ilgisini doğrularken, yıldız futbolcunun da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ve bu nedenle tercihlerinin Beşiktaş olduğunu açıkladı.
YILLIK 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Diego Costa yıllık 3.5 milyon Euro, 2 milyon Euro da imza parası istiyor. Beşiktaş ise yıllık ücreti düşürmeye çalışıyor.
Menajer Pedro Santos yakın zamanda bir kez daha görüşeceklerini açıkladı.
Diego Costa Atletico Madrid ile yaşadığı sorunlar sebebiyle İspanyol ekibinden ocak ayında ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında herhangi bir takımda oynamadı.
DİĞER HABERLER
-
Kadrosuna bir sol stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, hedeflerini belirledi. Siyah-beyazlı ekibin Leo Perreira ve Jeff Chabot ikilisinden birine imza attırmak istediği öne sürüldü. İşte detaylar... -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: İtalyan basını, Beşiktaş'ın bonservisi Leipzig'de bulunan ve bir dönem Fenerbahçe formasını da terleten Eljif Elmas ile ilgilendiğini yazdı. İşte detaylar... (aspor.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Stoper transferinde gündeminde Brezilyalı Leo Pereira'yı alan Beşiktaş'ta dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Flamengo forması giyen deneyimli savunmacının, siyah-beyazlılar ve Brezilya ekibinin yapacağı transfer görüşmelerini beklediği öğrenildi. -
Mohamed Salah transferinden sonuç alamayan Beşiktaş, sağ kanat arayışında rotasını yeniden Federico Chiesa'ya çevirdi.