Son dakika spor haberi: Beşiktaş'tan Mame Diouf hamlesi! Sergen Yalçın ısrarla istedi
Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan ve adım adım şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Cenk Tosun'dan faydalanamayacak olan siyah-beyazlılarda sezon başında Porto'dan kiralanan Vincent Aboubakar'ın geleceği de belirsizliğini koruyor. Bu doğrultuda forvet arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Hatayspor forması giyen Mame Diouf'un transfer edilmesini istedi.
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un uzun süreli sakatlığının ardından siyah-beyazlılarda forvet arayışı yeniden hız kazandı. Gelen ilk bilgilere göre Cenk'in en iyi ihtimalle gelecek sezonun devre arasında sahalara dönebileceğini işaret ettiği için siyah-beyazlılar en doğru hamleyi yapmak için harekete geçti. Fotomaç'ın haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın'ın aklı ise Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'ta.
OPSİYONU VAR AMA GÖRÜŞÜLÜR
Herkesin aksine Hatayspor'un başarısını Boupendza'ya değil Diouf'a bağlayan Yalçın, "Tecrübeli ve güçlü. Hem gol atıyor, hem takımı önde tutuyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyecek olgunlukta" diyerek yönetime mesajı verdi. Diouf'un Hatayspor'la sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ancak opsiyon hakkı olduğu için siyah-beyazlı yönetim, Hatayspor'la bir görüşme yapacak.
haberin devamı