PAOK-Beşiktaş maçını İtalyan hakem Daniele Doveri yönetecek
Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu karşılaşmasında PAOK ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Mücadeleyi Daniele Doveri yönetecek.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.08.2020 - 13:21
- Güncelleme Tarihi: 19.08.2020 - 13:23
Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Yunanistan'ın PAOK ekibiyle 25 Ağustos Salı günü deplasmanda yapacağı karşılaşmada İtalyan hakem Daniele Doveri görev yapacak.
UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Toumba Stadı'ndaki mücadelede Doveri'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Matteo Passeri ile Dario Cecconi gerçekleştirecek. Gianpaolo Calvarese ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, başkan Serdal Adalı ile yaptığı görüşmede 4 bölgeye takviye istediği öğrenildi. Orta saha için önceliğini Raskin ve Lerma’dan yana kullanan Yalçın’ın, hızlı hareket edilmesini istediği bilgisi paylaşıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin isimler her gün bir başka takımla anılmaya devam ediyor. Şimdi de Cenk Tosun için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar... BJK - FB SPOR HABERLERİ -
Beşiktaş'tan yapılan açıklama ile takım kaptanlığına Orkun Kökçü getirilirken, ikinci kaptanlık ise Wilfred Ndidi'nin oldu. İşte detaylar... -
Orta sahaya bölgesine ocak ayında mutlaka takviye yapacak olan Beşiktaş, hem 6 hem 8 numara oynayabilen Nicolas Raskin'i listenin ilk sırasına yazdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)