Beşiktaş'tan Ömer Ali Şahiner operasyonu
Konyaspor’un 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 700 bin euro alacağına karşılık bonservisini istedi. Tecrübeli yıldıza izin çıkarsa Beşiktaş transferi resmen açıklayacak.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.08.2020 02:11
Beşiktaş, Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner'i kadrosuna katmak istiyor. 28 yaşındaki oyuncu için daha önce Konyaspor'a takas teklifinde bulunan ancak olumsuz yanıt alan siyah-beyazlıların bu hamlesi, Ömer Ali'yi heyecanlandırdı. Başarılı futbolcunun Beşiktaş'tan gelen bu girişim üzerine Konyaspor yönetimi ile bir görüşme yaptığı ve 700 bin euro'luk alacağına karşılık bonservisinin kendisine verilmesini talep ettiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetim bu konuda Ömer Ali'ye net bir yanıt vermese de, oyuncunun Beşiktaş'ta forma giymek istediğini söylemesi bu transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltti. Fotomaç'ın haberine göre siyah-beyazlı yetkililerin de, teknik direktör Sergen Yalçın'ın hakkında 'olumlu' rapor verdiği Ömer Ali'ye, "Bonservis sorununu çözersen sana kapımız açık" dedikleri ifade edildi.
8 sezondur Konyaspor forması giyen 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 31 maçta 4 gol attı, 2 asist yaparak toplamda 6 gole etki etti. Ömer Ali Şahiner, toplamda Konyaspor formasıyla ise bugüne kadar 284 müsabakada forma giydi. Rakip fileleri 34 kez havalandırmayı başaran Ömer Ali, 30 da asist yaparak toplamda 64 gole direkt katkı sağlamış oldu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Celtic'te Alistair Johnston sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlılarla oynanacak maçta forma giyemeyecek. Kanadalı sağ bekin yokluğunda Colby Donovan'ın görev alması bekleniyor. -
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Orkun Kökçü, sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalmıştı. Vincenzo Italiano'nun siyah-beyazlı ekibin kaptanını sahaya süreceği maç belli oldu. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Nicolas Raskin için yeniden harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. İskoç basınında yer alan haberlere göre siyah-beyazlıların, Glasgow Rangers forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu için ocak ayında girişimlerini hızlandırması bekleniyor.