Ahmet Nur Çebi: Sağlık şampiyonluktan değerlidir
Corona virüsüne yakalanan ve hastalığı atlatan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp dergisinin haziran sayısına konuştu. Çebi, insan sağlığının her şeyden daha değerli olduğunu söyleyerek riskin hala devam ettiğini belirtti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.05.2020 02:31
Beşıktaş Başkanı Çebi, insan sağlığının her şeyden daha değerli olduğunu söyleyerek riskin hala devam ettiğini belirtti. Beşiktaş dergisinin haziran sayısına konuşan Çebi, "Her beyanımızda belirttiğimiz gibi, önceliğimiz insan sağlığıdır. Vakaların rakiplerimizde ve takımımızda baş göstermiş olması, riskin hâlâ devam ettiğinin nişanesidir. Bu şartlar altında; voleybol, basketbol ve hentbol ligleri bu sezon belli kararlar doğrultusunda nihayete erdirildi. Bizim duruşumuz, Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulumuzun ortak onay kararının alınması gerektiğine yöneliktir. Sağlık, şampiyonluklardan ve başarılardan daha değerlidir" ifadesini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu için flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinin, kritik mücadelede başarılı oyuncuyu tribünden takip edeceği öne sürüldü. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı.