Son dakika: Beşiktaş'a corona virüsü şoku! 1'i futbolcu 8 kişide...
Son dakika corona virüsü gelişmesi... Beşiktaş, resmi internet sitesi üzerinden yeni tip corona virüsü (Covid-19) testlerinin sonuçları açıkladı. Siyah-beyazlılarda 8 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktığı duyuruldu. Siyah-beyazlılarda testi pozitif çıkan 8 kişiden 1'inin futbolcu olduğu, kalan 7 kişinin ise kulüp çalışanı olduğu öğrenildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.05.2020 - 13:07
- Güncelleme Tarihi: 14.05.2020 - 15:28
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır.
Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.
Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.
Dr. Tekin Kerem Ülkü"
1'İ FUTBOLCU 7'Sİ KULÜP ÇALIŞANI
Siyah-beyazlılarda testi pozitif çıkan 8 kişiden 1'inin futbolcu olduğu, kalan 7 kişinin ise kulüp çalışanı olduğu öğrenildi.
SÜPER LİG KULÜPLERİ VE FEDERASYONLARDAN BEŞİKTAŞ'A DESTEK
Antalyaspor:
"Beşiktaş'ta teknik heyet, futbolcu ve çalışanlara yapılan Kovid-19 testleri sonucunda 8 pozitif vaka tespit edilmesi nedeniyle 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz."
Fenerbahçe:
"Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun."
Galatasaray:
"Beşiktaş Kulübünde koronavirüs testleri pozitif çıkan Başkan Sayın Ahmet Nur Çebi ve kulüp çalışanlarına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını temenni ediyoruz."
Gaziantep FK:
"Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede güzel haberler almayı umut ediyoruz."
Gençlerbirliği:
"Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, testi pozitif çıkan 8 kişinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."
MKE Ankaragücü:
"Geçmiş olsun Beşiktaş. Koronavirüs testi pozitif çıkan 8 kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz."
Trabzonspor:
"Yapılan Kovid-19 testleri sonucunda sekiz kişide pozitif vakaya rastlandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF):
"Beşiktaş Futbol Takımı'nda futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan Kovid-19 testinde sekiz kişinin sonuçlarının pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübüne ve Kovid-19 testleri pozitif çıkan personele içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF):
"Yapılan kontrollerde Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcu, teknik heyet, tesis çalışanlarına ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz"
Sivasspor:
"Beşiktaş'ın Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuları, teknik heyeti ve çalışanlarına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş."
DİĞER HABERLER
-
BKT Avrupa Kupası B Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, London Lions takımını 99-73 mağlup etti. | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş dev maçta karşı karşıya geldi. Çekişmeli mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da Galatasaray - Beşiktaş müsabakasını ve hakem Yasin Kol'un kararlarını değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Beşiktaş haberleri (GS BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. İki ekip sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Beşiktaş maçını çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Beşiktaş haberleri (GS BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan ve 1-1'lik eşitlik ile sonuçlanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Dev derbinin TFF'nin incelemesinin ardından tekrar edilebileceği belirtildi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri