Boateng: Kaka çağırdı gitmedim
Beşiktaş’ın Ganalı oyuncusu Kevin Boateng, “Kaka, MLS’te oynarken beni çağırdı ama onu reddettim” yorumunu yaptı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.05.2020 06:40
Siyah-beyazlıların kiralık yıldızı Kevin Boateng, ABD Milli Takımı'nın eski kalecisi Tony Meola ve Brian Dunseth'in yönettiği, SiriusXM FC isimli kanalına konuştu ve Kaka'nın Orlando'da oynarken kendisini ABD Ligi MLS'e davet ettiğini açıkladı. Ganalı oyuncu, "Beş yıl önce Orlando'yla imzalamaya yakındım. Bana teklifi gönderdiler. Koçla iyiydim ama bana karar vermem için on saat verdiler. Baba, koca ve oyuncu olarak karar vermeliyim, fakat on saat yeterli değildi. Bu yüzden teklifi reddetmek zorunda kaldım" dedi. Kevin Boateng ayrıca sponsoru ile konuştuğunu ve "MLS'ye gitme şansım olursa hazır olun çünkü bir şeyler yapacağız" dediğini de itiraf etti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaşlı Wilfred Ndidi, Crystal Palace maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların evinde oynayacağı mücadeleye hazır olduğunu belirten Nijeryalı orta saha, hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura yükselmek olduğunu vurguladı. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Crystal Palace maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Orkun Kökçü'nün yokluğunu hissettiklerini belirten İtalyan çalıştırıcı, santrfor tercihiyle ilgili kararını son ana kadar bekleteceğini ifade ederken en büyük hedeflerinin Beşiktaş'a kalıcı bir oyun kimliği kazandırmak olduğunu söyledi. -
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de ilk 8 haftadaki 3. yenilgisini Trabzonspor'a karşı aldı. Zorlu bir fikstüre giren siyah-beyazlı camiada "Yine mi kasım ayında şampiyonluk yarışına havlu atacağız?" kaygısı hakim oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)