Beşiktaş'tan Lucas Andersen sürprizi
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın gözüne çarpan ve scout ekibinin de "düşük bir maliyetle alınabilir" raporunu verdiği Lucas Andersen'den heyecanlandıran bir haber geldi. Danimarka basını, 25 yaşındaki kanat oyuncusunun yurt dışında oynamaya sıcak baktığını yazarken, bu takımın Beşiktaş olabileceği öğrenildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.04.2020 - 02:14
- Güncelleme Tarihi: 07.04.2020 - 07:40
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın gözüne çarpan ve scout ekibinin de "düşük bir maliyetle alınabilir" raporunu verdiği Lucas Andersen, transfere sıcak bakıyor. Birkaç gün önce 25 yaşındaki Danimarkalı sol kanat oyuncusu için Aalborg'un Norveçli sportif direktörü Olsen, "Beşiktaş'ın büyüklüğünü biliyoruz. Bu yaz zaten bir satış planımız var, doğru fiyatı alırsak kimseye hayır demeyiz" açıklamasını yapmıştı.
"YURT DIŞINDA ŞANSINI DENEMEK İSTİYOR"
Danimarkalı gazeteci Mads Dreyer de dün yaptığı açıklamada, "Andersen bir kez daha yurt dışında şansını denemek istiyor" iddiasını ortaya attı. Dreyer, Aalborg'da forma giyen 25 yaşındaki oyuncusuyla konuştuğunu ve bu bilgiyi aldığını paylaştı. Bu arada daha önce Beşiktaş'ta forma giyen eski file bekçisi Matias Asper'in de Lucas Andersen'in transferi için aracı olduğu iddia edildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de dün oynanan 3. hafta erteleme maçlarının VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar... -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında TÜMOSAN Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak İstanbul'a 3 puanla döndü. Fotomaç Gazetesi yazarları, TÜMOSAN Konyaspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlıların 2-0 galip geldiği Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Bayram yapılması gereken bir sonuç!