Beşiktaş’ta Ankaragücü mesaisi sürüyor
Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.03.2020 15:27
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde 1.5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlılar kondisyon ve taktik çalıştı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Daha sonra dört grup halinde ayak tenisinin oynandığı antrenman, şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana bireysel programına devam eden Dorukhan Toköz ile tedavisi süren Gökhan Gönül katılmadı.
Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 17.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig'deki kritik randevuda karşı karşıya geliyor. Bordo-mavililer son haftalardaki çıkışını sürdürmeyi, siyah-beyazlılar ise zorlu deplasmandan puanla dönmeyi hedefliyor. İki takımın rekabetinde dikkat çeken istatistikler öne çıkarken taraftarlar da maçın yayın bilgilerini araştırıyor. -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı.