Sergen Yalçın'ı çileden çıkaran hareket!
Beşiktaş Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Sergen Yalçın siyah-beyazlılarda ilk resmi maçına çıktı. Deneyimli teknik adam maç içerisinde pozisyona itiraz ederken soluğu dördüncü hakemin yanında aldı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.02.2020 - 19:29
- Güncelleme Tarihi: 02.02.2020 - 01:24
Çaykur Rizespor karşılaşmasında Sergen Yalçın'ı sinirlendiren hareket... Haftaiçi 20 bin siyah-beyazlı tarafların önünde imza atan Yalçın, böylelikle ilk resmi maçına da çıkmış oldu. İlk resmi maçından galibiyetle ayrılan 47 yaşındaki teknik adam maç içerisinde Nkoudou'nun Boldrin ile girdiği pozisyona Beşiktaş lehine karar çıkmasına rağmen itiraz etti. Daha sonrasında deneyimli golcü Burak Yılmaz'ın da düşürülmesine itiraz eden Sergen Yalçın'ın bu beklentileri karşılıksız kaldı. Dördüncü hakem Sergen Yalçın'a uyarılarda bulundu.
İşte o anlar:
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş, Serkan Emrecan Terzi'nin ayrılığını açıkladı. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri) -
Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin ünlü ismine iyi bir teklif verdi. Raheem Sterling’in yapılan bu teklife yeşil ışık yakarak olumlu baktığı iddia edildi -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Juventus forması giyen Portekizli stoper Tiago Djalo için teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte önerilecek bonservis... (BJK Spor haberleri) -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, sağ bek transferi için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Anthony Caci için Mainz'e 6 milyon Euro'luk teklif sundu. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri)