Muhteşem N'Koudou
3 maç sonra formasına kavuşan 24 yaşındaki Fransız oyuncu Atiba’nın nefis pasını harika bir aşırtma vuruşla gole çevirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.12.2019 07:40
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçıyla bir süredir faydalanamadığı Fransız futbolcu Kevin N'Koudou'ya kavuşurken, Fransız futbolcunun dönüşü muhteşem oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda 24Erzincanspor ile oynanan ilk maçta sakatlandıktan sonra ligde oynanan 3 maçta takımını yalnız bırak 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Gençlerbirliği karşısında müthiş bin gol attı. 60. dakikada Atiba'nın uzun pasına hareketlenen N'Koudou, kalecinin öne çıktığını görünce ceza sahası dışından enfes bir aşırtma şutla topu ağlara yolladı. Bu gol ayrıca Kara Kartal'ı öne geçirdi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 11, toplamda 15. maçına çıkan Fransız oyuncu, 2. kez gol sevinci yaşadı. N'Koudou maçı sonrası "Güzel bir gol attığım için ekstra mutluluk duyuyorum" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Orkun Kökçü, sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalmıştı. Vincenzo Italiano'nun siyah-beyazlı ekibin kaptanını sahaya süreceği maç belli oldu. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde Başakşehir'i ağırladı. Siyah-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Beşiktaş-Başakşehir mücadelesini dikkat çeken sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Nicolas Raskin için yeniden harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. İskoç basınında yer alan haberlere göre siyah-beyazlıların, Glasgow Rangers forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu için ocak ayında girişimlerini hızlandırması bekleniyor.