Beşiktaş transferi bitirdi! Pedro Rebocho Kartal oldu
Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp'ta forma giyen Pedro Rebocho'nun transferini bitirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.08.2019 22:23
- Güncelleme Tarihi: 09.08.2019 01:20
Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması kapsamında çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu kadrosuna kattı.
Beşiktaş transferde hız kazandı. Şanssız bir sezon başı kampı yaşayan siyah-beyazlılarda tam 9 oyuncu sakatlandı. Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala eksik bölgelere transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş bir süredir sol bek pozisyonu için araştırmalarına devam ediyordu.
Siyah-beyazlılar aradığı sol beki Fransa'da buldu. Beşiktaş, Fransa'nın Guingamp takımında forma giyen Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.
FRANSIZ KULÜBÜ DE AÇIKLADI
Guingamp Kulübü, Pedro Rebocho'nun Beşiktaş'a kiralık olarak gönderildiği haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Fransız kulübünün yaptığı paylaşımda "Pedro Rebocho, Beşiktaş'a satın alma opsiyonuyla kiralandı" ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş ile Gençlerbirliği, Süper Lig'de karşı karşıya geliyor. Italiano'nun öğrencileri iç sahadaki galibiyet serisini korumak istiyor. -
Talisca için flaş Beşiktaş iddiası! Canlı yayında açıkladı -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Beşiktaş, evinde galip gelerek Kasımpaşa ve Celtic maçlarını unutturmak istiyor. Karşılaşmanın muhtemel 11'leri de belli oldu. -
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunma hattına takviye yapmak için harekete geçti. Bu doğrultuda siyah-beyazlıların stoper listesinde Flamengo'dan Leo Pereira ve Genoa'dan Johan Vazquez'in bulunduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)