Gökhan Keskin Fares’i önerdi!
Beşiktaş'ta scout ekibinin başına getirilen Gökhan Keskin, resmi olarak görev almadığı dönemde yaptığı çalışmalarla ilgili bir raporu yönetime sundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.06.2019 08:01
Beşiktaş'ta scout ekibinin başına getirilen Gökhan Keskin, resmi olarak görev almadığı dönemde yaptığı çalışmalarla ilgili bir raporu yönetime sundu. Keskin'in yönetimin önüne koyduğu Mohammed Fares ismi dikkat çekti. Hem sol bek, hem de sol açık oynayabilen Faslı oyuncunun SPAL'da kiralık olarak sezonu tamamlaması dikkat çekti. 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi Hellas Verona'da.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanşında ise Kauno Zalgiris'e 1-0'lık skorla mağlup olan Beşiktaş, Arca Çorum FK karşısında galibiyet için sahaya çıkıyor. İşte karşılaşmanın muhtemel 11'leri... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Bosnalı futbolcu Amir Hadziahmetovic ve Libyalı orta saha Al Musrati'nin sözleşmelerinin feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibi Alverca forması giyen genç futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Çorum FK'yı konuk edecek. Mücadele öncesi karşılaşmanın VAR hakemi belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)