Beşiktaş'tan Adem Ljajic formülü
Beşiktaş' Başkanı Fikret Orman kongre sonrası tekrar başkan seçilmesinin ardından ilk icraat olarak Adem Ljajic'in transferini bitirecek.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.04.2019 - 19:26
Beşiktaş'ta 12 Mayıs'ta yapılacak kongreye kısa bir süre kala Başkan Fikret Orman'ın tekrar seçildikten sonra yapmayı planladığı ilk icraatin Adem Ljajic'in transferini bitirmek olduğu öğrenildi.
Fikret Orman'ın Sırp futbolcunun 6.5 milyon Euro'luk bonservisini 30 taksitle ödemeyi kabul ettiği ve bunun için gerekenin yapılacağı ortaya çıktı.
Bu arada başkan Fikret Orman kısa bir süre önce "Adem Ljajic ile kontratımız, Torino ile de anlaşmamız var. Yeniden görüşme yapacak bir şey yok. Onun için çok şaşıracak bir durum yok yani. Kontratı zaten yapmıştık. Önümüzdeki sezon kadro planlamasında Ljajic var." açıklmasını yapmıştı.
SERDAL ADALI LİSTEDE
Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeni yönetim listesinde 2. Başkan Serdal Adalı'nın yeniden yer alacağı öğrenildi. Serdal Adalı dışında Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Karacan, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu da listede yer alan diğer isimler olacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen orta saha oyuncusu Jean Onana, İtalya'dan bir teklif aldı. Kamerunlu futbolcu, Geona'ya tekrar katılmak üzere harekete geçti. -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor'a 2-0 yenildi. Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ta hareketlilik devam ediyor. Ole Gunnar Solskjaer'in gönderilişinin ardından takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren siyah-beyazlılar, transferde aktif bir rol oynamak istiyor. Geçmiş döneminde, Yalçın'ın vazgeçilmezi olan Ersin Destanoğlu'na İngiltere'den teklif geldi. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta beklenileni veremeyen Keny Arroyo için kulüp arayışları başlamıştı. Brezilya ekibi, Arroyo transferinde mesafe kat etti. İşte detaylar...