Dorukhan Toköz: "Taraftara aşığım"
Kartal'ın genç yıldızı Dorukhan, "Şu anda taraftarına aşık olduğum bir camiadayım. Orada yaşananlar asla şehir efsanesi değil” dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.04.2019 - 01:40
Beşiktaş'ın yıldızı gün geçtikçe parlayan oyuncusu Dorukhan Toköz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, taraftarına aşı olduğu bir camiada göre yaptığını ifade ederek, "Sivas maçından önce UEFA Avrupa Ligi'ndeki Partizan maçının son 10 dakikasında oyuna girmiş ve asıl büyük heyecanı yaşamıştım. Beşiktaş taraftarının gücü, asla bir şehir efsanesi değil, gerçek. Top karşı takımdayken taraftar ıslıklamaya başladığında, ne kadar yorgun olursanız olun, içinizden bir baskı yapma isteği yükseliyor. Bu ıslıklar karşı takımı da mutlaka olumsuz etkiliyordur. Veya taraftar 'Gol, gol' diye bağırdığında, daha çok atak yapasınız, daha çok bastırasınız geliyor" yorumunu yaptı. Takım arkadaşlarının da kendisini inanılmaz destek olduğunu belirten Dorukhan şöyle devam etti: " Sağ olsun bizim takımdaki oyuncuların hepsi iyi insanlar. Bana sahip çıktılar, destek oldular ve ben de verilen şansları iyi kullanmaya çalışarak, bana güvenen, destek veren insanları mahcup etmemeye gayret ettim."
Güneş'e güvenimiz tam
Şenol hoca oyuncusuna güveniyor ve bunu da karşısındakine hissettiriyor. Oyundan alınsak bile bir art niyet olmadığını çok iyi biliyoruz. Ya da o hafta oynamadığımız zaman 'Hocanın bir bildiği veya bizim bir yanlışımız vardır' diye düşünüyoruz. O yüzden hep içimiz rahat.
İdolüm Xabi Alonso
Xabi Alonso'yu çok beğenirdim. Yine aynı tarzdaki Gerrard'ı çok beğenerek izliyordum. Futbolda hem defans hem ofansı bir arada yapmak gerçekten zor ama bunu yapabilirseniz ortaya güzel şeyler çıkıyor. İkisi de oyunun iki yönünü başarıyla oynayabilen oyunculardı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki geniş listesinde yer alan 32 yaşındaki Alman santrfor Niclas Füllkrug, İtalya Serie A devlerinden Milan ile anlaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar, eski gözdesi Jadon Sancho için yeniden devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Ziraat Türkiye Kupası C grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak olan dev derbide düdük çalacak hakem belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi)