Golü coşturdu cezası üzdü
Malatya maçında takımına galibiyeti getiren golü atan Ljajic’in gereksiz sarı kart nedeniyle derbide cezalı olması sıkıntı yarattı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.02.2019 02:12
PARA CEZASI YOLDA
İstatistik olarak başarılı bir grafik sergileyen ve attığı golle takımına altın değerinde üç puan getiren Ljajic, gol sevincinde köşe direğine tekme attığı için sarı kart gördü ve F.Bahçe derbisinde cezalı duruma düştü. Şenol Güneş soyunma odasında, "Yaptığın tam anlamıyla üst düzey amatörlük. Derbide oynamamanın bir cezası olacak" dediği Ljajic'e küçük de olsa bir para cezasının kesileceği ifade edildi.
Adem Ljajic, Beşiktaş formasıyla bu sezon 21 resmi maçta görev yaptı. 4 kez filelerini havalandıran genç oyuncu, 7 de asist yaparak toplam 11 gole direkt olarak katkıda bulunmayı başardı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de ilk 8 haftadaki 3. yenilgisini Trabzonspor'a karşı aldı. Zorlu bir fikstüre giren siyah-beyazlı camiada "Yine mi kasım ayında şampiyonluk yarışına havlu atacağız?" kaygısı hakim oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaşlı Wilfred Ndidi, Crystal Palace maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların evinde oynayacağı mücadeleye hazır olduğunu belirten Nijeryalı orta saha, hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura yükselmek olduğunu vurguladı. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Crystal Palace maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Orkun Kökçü'nün yokluğunu hissettiklerini belirten İtalyan çalıştırıcı, santrfor tercihiyle ilgili kararını son ana kadar bekleteceğini ifade ederken en büyük hedeflerinin Beşiktaş'a kalıcı bir oyun kimliği kazandırmak olduğunu söyledi. -
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.