Şenol Güneş: 5-6 hafta sonra takım çizgisine girer
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 sona eren Partizan maçına ilişkin, "Deplasmanda aldığımız bu sonucu kendi sahamızda kazanarak çevirmek istiyoruz." dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.08.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24.08.2018 00:47
Güneş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Sırbistan temsilcisi Partizan ile oynadıkları maçın ardından değerlendirmede bulundu.
Genel olarak takımın oyun disiplininin iyi olduğunu anlatan Güneş, "Deplasmanda aldığımız bu sonucu kendi sahamızda kazanarak çevirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.
Maç sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Partizan taraftarı için üzgün olduğunu kaydeden Güneş, "Zor koşulda üç deplasmana gittik. En sıcak olan yer burasıydı. Onun dışında siyah-beyazlı takımlarla üç defa oynadık. Kendimizi bazen yabancılaşmış gibi gördük." diye konuştu.
Partizan'ın önde oynayan oyuncularının yetenekli isimler olduğunu kaydeden Güneş, "Geçmişe nazaran daha az pozisyon verdik ama yine de eksiklerimiz var." değerlendirmesinde bulundu.
Güneş, ideal bir oyun tarzına geçmelerinin bir süreç olduğuna işaret ederek, "5-6 hafta sonra takım çizgisine girer. İki lig maçını ve Partizan rövanşını kazanırsak takımın da çizgiye geleceğini düşünüyorum." dedi.
Partizan'ın bireysel anlamda iyi oyuncuları olduğunu kaydeden Güneş, "Hocaları iyi hazırlanmış. Zamana ihtiyaçları var, ama iyi bir takım. Bu sonuçta bir garanti görmüyorum, ama deplasmanda bir avantajdır. Sahamızda bir garanti görmüyoruz. O da zor maç olacaktır." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, kaleci Ersin Destanoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Siyah beyazlılar, 25 yaşındaki file bekçisine sosyal medyadan veda etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK Spor haberi) -
Beşiktaş, Doğan Alemdar transferi sonrası Alexander Nübel'i de duyurdu ve Alman kaleci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. -
Son dakika transfer haberi... Beşiktaş, Doğan Alemdar’ı 4 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. İşte diğer ayrıntılar... -
Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Jerome Opoku'yu gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Başakşehir forması giyen 27 yaşındaki Ganalı stoperin transferi için girişimlerini hızlandırdığı öne sürüldü.