Fabri ayrılıyor mu?
Beşiktaş'ta Fabri'nin geleceğiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetimin, İspanyol file bekçisinin menajeriyle yaptığı görüşmelerin detayları ortaya çıktı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.03.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 23.03.2018 21:07
Beşiktaş'ta zaman zaman eleştiri alsa da kalesinde güven veren kaleci Fabri'nin 2019'da bitecek olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelerde bulunan siyah-beyazlı yönetim henüz bir sonuç alamadı.
Yaklaşık 1 haftadır İstanbul'da bulunan Fabri'nin menajeri Efraim ve avukatı Vicente Montes ile görüşen yöneticiler sözleşmenin süresi ve istenilen ücret konusunda uzlaşmaya varamadı.
Menajer Efraim toplantılarda şunları söyledi:
"Fabri buraya bonservisi olmadan ve sizin istediğiniz şartlarda geldi. ldığı ücret bütün yabancılardan az bu konuda sizden anlayış bekliyoruz." İspanyol eldivenin menajerinin yıllık 2.5 milyon Euro'dan 5 yıllık sözleşme istediği öğrenildi.
BAŞKAN ÇÖZECEK
Bu istek Beşiktaş kanadından olumlu karşılanmazken konunun başkan Fikret Orman ile yapılacak görüşmeden sonra çözüleceği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın İspanyol eldivenin ücretini iyileştireceği ve orta yolun bulunacağı belirtildi. (Habertürk)
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları sürerken savunma için sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Genoa ve Meksika Milli Takımı'nın 27 yaşındaki stoperi Johan Vazquez'i radarına aldığı öne sürüldü. -
Beşiktaş'tan çifte transfer hamlesi! -
Beşiktaş'ta ayağındaki sakatlık sebebiyle milli takım kadrosundan çıkarılan Orkun Kökçü hakkında sevindirici haber geldi. Siyah-beyazlılarının kaptanın Kocaelispor maçında sahada olacağı aktarıldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de Kocaelispor'u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürürken, Dusan Vlahovic takımdan ayrı çalıştı. İşte detaylar...