Tolgay Arslan: Bu takımın bir askeri olmak istiyorum
Beşiktaş'ın Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yendiği mücadelenin ardından siyah-beyazlı futbolcu Tolgay Arslan yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.03.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 05.03.2018 22:31
İlk olarak futbol dışında konuşmak istediğini söyleyen Tolgay, "Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor, biz futbolcu olarak tabii ki hafta bir iki maç oynuyoruz. Bu galibiyeti askerlerimize armağan ediyoruz, Allah onları korusun, yardımcı olsun" dedi.
"3 PUANI HAK ETTİK"
İyi bir maç çıkardıklarını belirten Tolgay Arslan, "Galibiyeti hak ettik. Quaresma ve Pepe yoktu ama gördük ki takım olarak oynarsak iyi iş görüyoruz. Bu 3 puanı hak ettik" ifadelerini kullandı.
"TAKIM OLARAK BİRLİKTE HAREKET ETTİK"
Kendisini orta sahanın ortasında oynarken daha rahat hissettiğini ifade eden Tolgay, "Orada daha rahat hissediyorum, mücadele etmek, topu öne taşımak istiyorum. Ben takımın bir askeri olmak istiyorum. Bugün herkes iyi iş gördü. Takım olarak defansta ve ofansta beraber hareket ettik. Takımı da tebrik ederim. Özellikle Lens zor zamanlardan geçiyor, ona da sahip çıktık bugün. Bana göre iyi bir maç çıkarttı, umarım devamı gelir" diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: DHA
DİĞER HABERLER
-
Mohamed Salah transferinin rafa kalkmasının ardından sağ kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. Daha önce de gündeme gelen Brezilyalı futbolcu Angelo'nun siyah-beyazlı ekibe önerildiği öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de yaz transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, devleri karşı karşıya getiren flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı ancak mutlu sona ulaşamadığı Kolombiyalı stoper için bu kez Galatasaray masaya oturdu. Sarı-kırmızılı yönetimin, tecrübeli savunmacıya sunduğu yıllık maaş teklifinin detayları da belli oldu. -
Santrfor takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı'nın, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ile yıldız oyuncunun transfer görüşmeleri sebebiyle bir araya geleceği öğrenildi. İşte detaylar... -
Beşiktaş, önceki yıllarda da sık sık gündeme gelen Çekyalı golcü Patrick Schick için yeniden devreye girdi. Bayer Leverkusen'in tecrübeli golcü için talep ettiği bonservis ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)