Beşiktaş, Javier Hernandez de karar kıldı
Başkan Orman, İngiltere seferinde 29 yaşındaki golcünün Chicharito’nun menajerliğini yapan babası ile bir araya geldi. Siyah-beyazlı taraftarlar da, Javier Hernandez’in (Chicharito) Instagram hesabına binlerce #ComeToBeşiktaş yorumu yazdı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.01.2018 02:02
Beşiktaş'ta santrfor harekatı dört koldan devam ediyor. Cenk Tosun'un Everton'a gitmesinin ardından arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlılar, İngiltere Premier Lig'de forma giyen yıldızların peşine düştü. Beşiktaş yönetiminin listesinin ilk sırasına yükselen isim West Ham Unitad'da forma giyen Javier Hernandez (Chicharito) oldu. Başkan Fikret Orman, İngiltere seferinde Meksikalı golcü Chicharito'nun menajerliğini yapan babası Eduardo Hernandez ile bir araya geldi. West Ham'dan haftada 80 bin sterlin, yılda ise 4.15 milyon sterlin kazanan Meksikalı golcü için yarım sezon için 2 milyon euro'yu bulacak bir maaş ve West Ham'ın isteyeceği 2,5-3 milyon euro aralığındaki kiralama bedeli konusunda pazarlıklar sıkı bir şekilde sürüyor.
MLS EKiBi LOS ANGELES DA TEKLiF YAPTI
Bu arada yurt içi ve yurt dışı basınında sıkça Meksikalı golcü oyuncu için haberler yer alırken Beşiktaşlı taraftarlar da harekete geçti. Siyah beyazlı taraftarlar, bu kez 29 yaşındaki oyuncu için #ComeToBeşiktaş çağrısında bulundu. Chicharito'nun Instagram hesabındaki paylaşımlara binlerce #Come- ToBeşiktaş yorumu yazıldı. The Sun'ın haberine göre West Ham United sezon başında Leverkusen'den 18 milyon euro'ya aldığı Meksikalı forveti 10 milyon euro'ya Beşiktaş'a bırakmayı kabul etti. Ancak siyah-beyazlı ekibin en çok 8 milyon euro'ya kadar çıktığı yazıldı. David Moyes'in gelişiyle fazla şans bulamayan Chicarito'ya, MLS ekibi Los Angeles da talip oldu.
FOTOMÇ
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Joe Willock hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Newcastle United'ın, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 27 yaşındaki orta sahaya yeni kontrat teklif etme olasılığının düşük olduğu ve ocak ayında gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 90-81 yendi. -
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Dusan Vlahovic ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sırp forvetin sakatlığını atlattığı ve takımla çalışmalara başladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)