Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile anlaştı
Başkan Fikret Orman, West Ham’ın teklifi sonrası kafası karışan Kanadalı ön libero ile el sıkıştı. Sözleşmesi 2+1 yıl olarak revize edilen 32 yaşındaki oyuncunun ücreti 1.5 milyon Euro’ya çıkarıldı
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.07.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27.07.2016 10:52
Şampiyonlukla kapattığı sezon sonrası adeta yaprak dökümü yaşayan Beşiktaş'a Atiba Hutchinson'dan sevindirici haber geldi.
Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin gidişi, Jose Sosa'nın ise ayrılmak istemesi sebebiyle yeni sezon öncesi güçlü kadrosunu korumakta sıkıntılar yaşayan Siyah-Beyazlılar, Kanadalı ön libero ile kalması konusunda mutabakata vardı. Kartal'ın eski çalıştırıcısı olan Slaven Bilic'in takımı West Ham'ın teklifi sonrası kalıp kalmama konusunda kararsızlık yaşayan Atiba ile bir görüşme yapan başkan Fikret Orman, tecrübeli oyuncuyu yeni sözleşme için ikna etti.
Orman'ın Atiba'ya "Biz seni bırakmak istemiyoruz. Camia da seni çok seviyor. Futbolu burada bırak. Sana yeni bir de sözleşme önerelim" dediği ve Atiba'nın da "İngiltere her futbolcunun oynamak istediği bir yer. Bu yüzden bir belirsizlik yaşadım. Beşiktaş'ta olmaktan ben de çok mutluyum" karşılığını verdiği öğrenildi.
ORMAN'DAN SOSA'YA TAŞ!
32 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon sona erecek olan sözleşmesinin 2+1 yıl olarak revize edildiği, 1 milyon Euro olan yıllık ücretinin ise 1.5 milyon Euro'ya çıkarılacağı bildirildi. Yapılan görüşme sonrası kampı takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, "Atiba ile işimiz sadece imzaya kaldı. Kendisi gerçek bir profesyonel. İmza konusunda önemli bir duruş gösterdi ve anlaşmayı sağladık" diye konuşurken bu sözler Sosa'ya da bir gönderme olarak yorumlandı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta mücadelesinde evinde İngiliz ekibi Crystal Palace ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Usta yazar Ömer Üründül, siyah-beyazlı temsilcimizin performansını değerlendirdi. İşte o yazı... -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. -
Ara transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Newcastle United forması giyen Joe Willock için ısrarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların, yıldız orta saha için gözden çıkardığı bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)