Hollanda’da Beşiktaş coşkusu
Hollanda’daki Beşiktaşlı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunu zirvede tamamlayan takımlarının şampiyonluğunu düzenledikleri balo ile kutladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.06.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 05.06.2016 11:00
Etkinlikte konuşan Fikret Orman, bu sezon oldukça zor günler geçirmelerine rağmen kendilerine hem yeni statlarını açma hem de şampiyonluğun nasip olduğunu söyledi.
Her şeyi Beşiktaşlıları mutlu etmek için yaptıklarını aktaran Orman, "Her zaman söylediğim gibi hiçbir şaibesi olmadan, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir kulübün başkanı olarak aranızda olmaktan büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Allah'a hamdolsun Beşiktaş güneşli günler yaşıyor. Hocamızın soyadında olduğu gibi. Bu güneşli günlere devam etmek istiyoruz." diye konuştu. Programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Orman, çok fazla sayıda oyuncu transfer etmeyi düşünmediklerini bildirdi."Çok fazla oyuncu transfer etmeyi düşünmüyoruz"
Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları ise Beşiktaş'ın şampiyonluğunun Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da siyah-beyazlı taraftarları gururlandırdığını kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları şimdiden hız kazanırken, Joe Willock yeniden gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Vincenzo Italiano'nun kadrosunda görmek istediği İngiliz orta saha için sezon sonunda bitecek sözleşmesini de fırsata çevirerek yeniden harekete geçmesi bekleniyor. -
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yeni transferler Dusan Vlahovic ve Leandro Trossard performanslarıyla ön plana çıktı. Vlahovic golünü atarken, Trossard yaptığı asistle derbi zaferinde başrol oynadı. -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması sonrası Dusan Vlahovic hakaret, Kerem Aktürkoğlu ise futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti. 2 oyuncunun cezaları açıklandı. -
Fenerbahçe derbisinde yaşadığı olay nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Dusan Vlahovic için Beşiktaş’ta gözler bugün açıklanacak karara çevrildi. Sırp forvetin men cezası alması halinde siyah-beyazlı yönetim, Tahkim Kurulu’na itiraz edecek.