Chelsea'nin yıldızı Beşiktaş'a
Ada basını, Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech'in ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olabileceğini öne sürdü.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.10.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.10.2014 10:36
İngiliz basınında yer alan haberlerde, İngiltere Premier Lig'in lideri Chelsea ile Beşiktaş arasında devam eden işbirliği görüşmelerinin kapsamında altyapının dışında transfer anlaşmalarının da bulunduğu vurgulandı.
Beşiktaş'ın partner takım avantajını kullanarak Chelsea'de forma girmekte zorlanan futbolcuları kiralık veya bonservisiyle alabileceği, sezon başında kaleyi Belçikalı Thibaut Courtois'ya kaptıran Çek kaleci Petr Cech'in bu nedenle ara transfer döneminde siyah-beyazlıların formasını giyebileceği öne sürüldü.
Haberlerde, 32 yaşındaki Cech'in İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı, futbolcunun menajeri Mithat Halis'in de böyle bir transfere yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Halis, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Henüz Beşiktaş ile görüşmedik ama Chelsea ile Beşiktaş arasında bir anlaşma imzalanıyor. Kulüpler arasında transfer durumu oluşursa, Cech Beşiktaş'a gelebilir" ifadelerini kullandı.
Chelsea'de 10 yılı aşkın süredir forma giyen Petr Cech ile Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Monaco kulüplerinin de ilgilendiği ileri sürülüyor.
Kaynak: Takvim
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de Kocaelispor'u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürürken, Dusan Vlahovic takımdan ayrı çalıştı. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta ayağındaki sakatlık sebebiyle milli takım kadrosundan çıkarılan Orkun Kökçü hakkında sevindirici haber geldi. Siyah-beyazlılarının kaptanın Kocaelispor maçında sahada olacağı aktarıldı. İşte detaylar... -
Beşiktaş'tan çifte transfer hamlesi! -
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları sürerken savunma için sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Genoa ve Meksika Milli Takımı'nın 27 yaşındaki stoperi Johan Vazquez'i radarına aldığı öne sürüldü.