Şapkanı önüne koy Bilic
Beşiktaş'ta eleştirilerin odağında Hırvat hoca var. Kurduğu kadro, yaptığı değişiklik eleştirilen Bilic, korkak futbol oynatmakla suçlanıyor
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.09.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 29.09.2014 09:27
ÖZ ELEŞTİRİ YAPTI, BAŞKANA RAPOR SUNACAK
BİLİC ile konuşan başkan Fikret Orman'ın da cevap beklediği sorular var. Eskişehir maçı sonrasında, "Kendimizi sorgulamamız gerekir. Üzerimizde anlamsız bir gerginlik var. Sanırım bir yerde hata yapıyorum" diyerek öz eleştiri yapan Bilic'in başkan Orman'a geniş bir rapor sunması bekleniyor. Raporda, "Forvetler neden formsuz? Oğuzhan, Olcay neden kötü oynuyor? Niye hazır değiller? Neden bu kadar çok sakatlık yaşanıyor? Nerede yanlış yapıyoruz? Bu gidişin sorumlusu kim? Ve nasıl kazanacağız" gibi sorulara cevap bekleniyor.
BİLİC BİR TÜRLÜ ÇARE BULAMADI
1 - Geçen yıldan beri takımın başında bir türlü ideal 11'i oluşturamadı. Bazen ilk 11'e koyduğu oyuncuyu tribüne yolluyor. Sağ bekte oynaması beklenen futbolcuyu ise sol beke geçiyor. Evinde oynadığı Eskişehirspor maçına bile iki ön libero ile çıkıyor. Tel tel dökülen oyunculara (Eskişehir maçında Demba Ba çok kötüydü) tahammül ediyor, hep aynı oyuncuları çıkarıyor.
2 - Kadroyu kendisi kurmasına rağmen çözüm üreteceğine hep şikayet ediyor. "Kazanmayı hak ettik diyemem" diyor ama kazanmak için gerekenleri yapmıyor. Demba Ba, Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek gibi forvetleri olmasına, orta sahadan Oğuzhan ve Olcay gibi destek verenlere rağmen gol kısırlığına çare bulamadı. Bu takım hiç taktik idman yapmıyor mu?
3 - Üç günde bir maç oynadıklarını ve yorulduklarını belirten Bilic, rotasyonu da doğru yapmıyor. Yorulan oyuncuları dinlendirmiyor, hep aynı futbolcuların maçı kurtarmasını istiyor. Takım öne geçtiğinde hemen geriye yaslanıyor, bulduğu pozisyonları cömertçe harcıyor. Slaven Bilic de bir seyirci gibi izliyor. Futbolcuya heyecan, kazanma hırsı vermiyor, veremiyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Beşiktaş, karşılaşmayı 2-1 kazanarak bir sezonluk aranın ardından derbi sevinci yaşadı. Siyah beyazlıların galibiyeti ve Vlahovic-Skriniar gerilimi dış basında geniş yankı buldu. İşte o başlıklar... -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Sezonun ilk derbisinde kazanan taraf konuk ekip Beşiktaş oldu. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül derbiyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Sezonun ilk derbisi büyük heyecana sahne olurken siyah beyazlılar deplasmanda geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazandı. Tartışmalı pozisyonlar ve hakem Halil Umut Meler derbiye damga vururken, Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, o pozisyonları değerlendirdi. İşte Ahmet Çakar'ın penaltı ve kırmızı kart yorumu... -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Siyah-beyazlılar geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanarak Kadıköy'den 3 puanla ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç Gazetesi yazarları, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB-BJK Spor haberleri)