Fenerbahçe Opet Breanna Stewart'ı kadrosuna kattı!
Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, 2022-23 sezonunda da sarı-lacivertli formayı giyen WNBA yıldızı Breanna Stewart'ı kadrosuna kattı.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2026 12:02
EuroLeague Women şampiyonluğu için mücadelede eden Fenerbahçe Opet'ten ses getiren bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler, 2022-23 sezonunda da sarı-lacivertli formayı terleten WNBA yıldızı Breanna Stewart'ı transfer etti.
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Dünya Yıldızı Breanna Stewart yeniden Fenerbahçe Opet'te! 💛💙✍️
Kazandığı tarihi başarılar, imza attığı rekorlar ve geçmişten bugüne dek kadrosunda yer alan dünya yıldızlarıyla Türk Sporuna büyük bir marka değeri kazandıran Türk Basketbolunun Lokomotifi takımımız, çok büyük bir anlaşmaya daha imza attı.
Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımız, 2022-23 sezonunda Çubuklu formamızı giyen, ilk EuroLeague Women şampiyonluğumuzu kazandığımız kadronun en önemli parçalarından biri olan Dünya Yıldızı forvet Breanna Stewart ile anlaşmaya varmıştır.
Zaragoza'da düzenlenecek EuroLeague Women Final Six organizasyonu öncesi Nisan ayında takıma katılacak oyuncumuz Breanna Stewart, üçüncü Avrupa Şampiyonluğu yolunda Çubuklu formamızla mücadele edecektir.
Breanna Stewart'a 'Ailemize yeniden hoş geldin!' diyor, sarı lacivert formamız altında nice başarılar diliyoruz.
DİĞER HABERLER
-
Türk Telekom, BKT Avrupa Kupası yarı final ikinci maçında evinde Cosea JL Bourg'a 76-73 mağlup oldu ve seriye 1-1 eşitlik geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Fenerbahçe Beko'nun Amerikalı oyun kurucusu Wade Baldwin, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki isim, kişisel ve takım hedeflerine dair konuşurken, sözleşme sorusuna da yanıt verdi. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
EuroLeague'in 35. haftasında Anadolu Efes, Maccabi Rapyd Tel Aviv ile Belgrad'da karşı karşıya geldi. Temsilcimiz mücadeleden 103-89'luk skorla mağlup ayrıldı. İşte maçın detayları... | Son dakika spor haberleri -
BKT Avrupa Kupası yarı final serisi ikinci maçında Bahçeşehir Koleji'ni deplasmanda 82-72 yenen Beşiktaş GAİN seriyi 2-0 kazanarak finale yükseldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri