NBA'de Minnesota Timberwolves, Los Angeles Lakers'ı devirerek seride öne geçti!
NBA play-off'larında Minnesota Timberwolves, sahasında Los Angeles Lakers'ı 116-104 yenerek seride 2-1 öne geçti.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.04.2025 - 09:49
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Minnesota Timberwolves, konuk ettiği Los Angeles Lakers'ı 116-104 yenerek seride 2-1 öne geçti.
NBA'de play-off'lara 3 maçla devam edildi. Target Center'daki Batı Konferansı 1. tur üçüncü maçında Timberwolves, Lakers ile karşılaştı.
Jaden McDaniels'ın 30 sayı ve 5 ribaunt, Anthony Edwards'ın da 29 sayı, 8'er ribaunt ve asistle oynadığı mücadelede Timberwolves, rakibini 116-104 mağlup etti.
Konuk ekip Lakers'ın 40 yaşındaki tecrübeli yıldızı LeBron James 38 sayı kaydederek bir NBA play-off maçında 35'in üzerinde sayı atan en yaşlı oyuncu oldu.
Dört galibiyete ulaşan takımın tur atlayacağı serinin dördüncü maçı, yarın oynanacak.
SONUÇLAR
Orlando Magic-Boston Celtics: 95-93 (1-2)
Milwaukee Bucks-Indiana Pacers: 117-101 (1-2)
Minnesota Timberwolves-Los Angeles Lakers: 116-104 (2-1)
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 3. haftanın açılış maçında Beşiktaş GAİN, konuk ettiği Onvo Büyükçekmece'yi 100-76 yendi. -
EuroLeague'de 3. hafta maçında Fenerbahçe Beko ve Kızılyıldız karşı karşıya geldi. İstanbul'da oynanan mücadelede sarı-lacivertli temsilcimiz parkeden 81-86 mağlup ayrıldı. -
NBA Avrupa ve Orta Doğu Genel Müdürü George Aivazoglou, "NBA Avrupa" projesi hakkında, "Avrupa Ligi ile iyi niyetli görüşmeler yürütmeye devam ediyoruz." dedi. -
EuroLeague'de 3. hafta maçında Partizan ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Belgrad'da oynanan mücadelede lacivert-beyazlı temsilcimiz parkeden 93-87 mağlup ayrıldı.