Türk takımlarının FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki maçları ertelendi!
Galatasaray Nef, Darüşşafaka Lassa ve Bahçeşehir Koleji basketbol takımlarının FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İspanyol takımlarıyla bu hafta yapacağı maçlar, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle ertelendi.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2023 - 22:06
- Güncelleme Tarihi: 06.02.2023 - 22:21
FIBA'dan yapılan açıklamada, "Türkiye'de yaşanan yıkıcı olayların ardından, bu hafta Türk takımlarının oynayacağı FIBA Şampiyonlar Ligi maçları ertelendi ve maç tarihleri yeniden planlanacak." ifadeleri kullanıldı.
Açıklamaya göre, Darüşşafaka Lassa'nın yarın UCAM Murcia ile yapacağı maçın yanı sıra 8 Şubat Çarşamba günü Bahçeşehir Koleji'nin BAXI Manresa ve Galatasaray Nef'in Unicaja ile oynayacağı karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelendi.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Ömer Faruk Yurtseven, potansiyellerinin farkında olduklarını belirterek, 2025 Avrupa Şampiyonası'nda derece elde etmeyi amaçladıklarını söyledi. -
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası öncesindeki son hazırlık maçında Karadağ'ı mağlup etti. -
A Milli Erkek Basketbol Takım'ımız, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası için hazırlık maçlarına devam ediyor. Basketbol Gelişim Merkezi'nda Karadağ'ı konuk edecek olan 12 Dev Adam, Litvanya'yı 84-81 mağlup etmesinin ardından son hazırlık maçından da galip ayrılmak istiyor. Maçın yayın saati, kanalı detayları merak ediliyor. Peki Türkiye - Karadağ basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
Milli basketbolcu Alperen Şengün, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda iddialı olduklarını belirterek, "Elimizden geleni yapacağız. Günün sonunda eminim madalya ile ülkemize döneriz" dedi.