Burgos - Pınar Karşıyaka final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? | Basketbol Şampiyonlar Ligi
Basketbol Şampiyonlar Ligi final maçında Burgos ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati ve kanalı da yer alıyor. Peki, Burgos - Pınar Karşıyaka final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.05.2021 - 15:14
Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Final maçında Pınar Karşıyaka ile Hereda San Pablo Burgos karşı karşıya gelecek. Pınar Karşıyaka'da hedef kupayı Türkiye'ye getirmek.
BURGOS - PINAR KARŞIYAKA FİNAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselme başarısı gösteren Pınar Karşıyaka, TSİ 19.00'da İspanya temsilcisi Hereda San Pablo Burgos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Tivibu Spor'da canlı yayınlanacak.
Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Türkiye'ye getirmek isteyen İzmir ekibi, maça odaklanmış durumda. Yarı finalde Casademont Zaragoza'yı mağlup ederek finale yükselen Karşıyaka, Rusya'nın Nizhny Novgorod kentindeki Nagorny Arena'da rakibiyle mücadele edecek. Kulüp tarihinin ilk Avrupa Şampiyonluğu için parkeye çıkacak olan Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, maçı kazanması durumunda Basketbol Şampiyonlar Ligi Kupası'nı da müzesine götürmeyi başaran ilk Türk takımı olacak.
DİĞER HABERLER
-
FIBA 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Tur C Grubu ikinci maçında İsviçre'yi deplasmanda 85-60 yenen A Milli Takım'da başantrenör Ergin Ataman, net bir galibiyet aldıklarını söyledi. -
NBA'de Dallas Mavericks'in çaylak oyuncusu Cooper Flagg, takımının Los Angeles Clippers karşısında 114-110 galip geldiği karşılaşmada bir maçta 35 sayı atan en genç basketbolcu oldu. İşte NBA'de gecenin sonuçları... -
NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets deplasmanda Utah Jazz'a mağlup olurken, Alperen Şengün'ün kariyer rekoru mağlubiyete engel olmadı. -
Fenerbahçe Beko, milli takımda sakatlanan Onuralp Bitim'in ayak bileği bağlarında yırtık tespit edildiğini açıkladı.