Türk Telekom'dan ilk galibiyet
ULEB Avrupa Kupası C Grubu 4'üncü hafta maçında Türk Telekom, deplasmanda İtalya'nın Dolomiti Energia takımını 81-77 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.10.2018 - 09:26
BLM Group Arena'da oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Türk Telekom, ilk çeyreği 24-18, ilk yarıyı ise 33-32 önde tamamladı. Üçüncü periyodu 54-53 geride kapatan Ankara ekibi, karşılaşmanın final periyodunda gösterdiği iyi performansla parkeden 81-77 galip ayrıldı.
Maçın en skorer ismi 23 sayıyla Türk Telekom'dan Terrance Campbell oldu.
DİĞER HABERLER
-
Emlak Konut Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası E Grubu'nun altıncı ve son haftasında 27 Kasım Perşembe günü Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibine konuk olacak. İşte detaylar... -
Dünya Kupası Elemeleri için toplanan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman Dünya Kupası hedeflerinden bahsetti. -
EuroLeague'de bu akşam 21.30'da Monaco deplasmanına konuk olacak Anadolu Efes sakatlıkları bulunan isimlerin son durumu açıkladı. İşte detaylar... -
Monaco-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague’de heyecan dorukta! Anadolu Efes, kritik bir maç için Monaco’ya konuk oluyor. Maçın tarihi ve saati basketbolseverler tarafından merak ediliyor.