Paralel basketçiden çirkin iftira!
Türk basketbolunu NBA'de yıllarca başarıyla temsil eden Hidayet Türkoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na getirilmesini hazmedemeyen Enes Kanter, sosyal medyadan kin kustu. Ancak iddiaları daha mürekkebi kurumadan yalanlandı
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 17.03.2016 10:55
Türkiye aleyhine her ortamda zehirli mantar gibi çoğalan paralel yapı terör örgütünün hedefinde yine Hidayet Türkoğlu vardı. Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su olarak görev yapan Türkoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teklifini geri çevirmeyip, başdanışmanlık görevini kabul etmişti. Resmi açıklamanın ardından ise paralel yapının maşası bir kez daha ortaya çıktı. Enes Kanter isimli basketbolcu dün sosyal medyayı kullanarak Hidayet Türkoğlu aleyhine kampanya başlatmak istedi. Bunun için "60 bin TL maaş, makam arabası" gibi iftiraları ortaya atan Enes Kanter'e malum çevreden de hemen destek geldi.
TOKAT GİBİ YANIT HEMEN GELDİ
Ancak daha önce Ay-Yıldızlı milli formayı giymeyi reddettiğini unutan paralel yapının maşasının iftirasının ortaya çıkması uzun sürmedi. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada,"Türkoğlu'nun maaşının 60 bin lira" olduğu iddiasının hiçbir mesnetinin bulunmadığı açıklanırken, Türkoğlu'nun aylık maaşının da diğer başdanışmanlarınki gibi 9 bin TL olduğu kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2. hafta, yarın oynanacak tek maçla başlayacak. -
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında yarın İspanyol ekibi Barcelona'yı konuk edecek. -
Anadolu Efes, EuroLeague'in 3. haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Belgrad Arena'da oynanan bu mücadelenin canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. -
13 yıl sonra EuroLeague’e dönen Beşiktaş, ikinci hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv’i deplasmanda mağlup ederek bu sezon organizasyondaki ilk galibiyetini aldı.