Vasilis Vouzas: Beşiktaş'ın kilit oyuncularını durdurmayı hedefliyoruz
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Olympiakos'un teknik direktörü Vasilis Vouzas, rakipleri karşısında önce gol yememeye çalışacaklarını söyledi.
- Avrupa Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08.03.2017 18:44
Vouzas, maçın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın maçlarda topu kontrolünde tutmaya çalıştığına dikkati çekerek, "Çok yetenekli, iyi oyuncuları var. Yarın ilk hedefimiz gol yememek. Beşiktaş'ın kilit oyuncularını durdurmayı hedefliyoruz. Bunun ardından rakibin zayıf noktalarından yararlanarak gol atmak istiyoruz." diye konuştu.
Beşiktaş ile yapacakları maçta taraftarın yardımına ihtiyaç duyacaklarını vurgulayan Vouzas, "Onların psikolojisi bizi çok etkileyecek. Yarın olumlu bir atmosfer olacak. Onların yardımıyla olumlu sonuç almayı umuyorum." ifadelerini kullandı.
Takımındaki bütün oyuncuların önemli olduğunu belirten Vouzas, "Herkes takıma katkıda bulunabilir. En iyi sonuçları almaya çalışıyoruz. Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. O yüzden yarın en iyi sonucu almaya çalışacağız." değerlendirmesini yaptı.
Yaptıkları maçlarda ilk dakikalarda gol yediklerini aktaran Vouzas, bunu düzeltmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
BOTİA: BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ
Olympiakos'un İspanyol futbolcusu Alberto Botia ise teknik direktör Paul Bento'nun takımdan ayrılmasının ardından ne durumda oldukları yönündeki soruya verdiği cevapta, "Biz birbirimize güveniyoruz. Takımdaki atmosfer çok iyi. Yarın yüzde 100 performansımızı vereceğiz. Çok çabalayacağız. Galip gelmek istiyoruz." şeklinde konuştu.
Tur için Beşiktaş'ın favori gösterilmesi konusunda görüşlerini aktaran Botia, "Beşiktaş büyük bir takım ancak Olympiakos'tan değil. Her şeye olumlu bakıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Vincenzo Italiano, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Beşiktaş, evinde Crystal Palace ile kozlarını paylaştı. Siyah beyazlılar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada İngiliz ekibiyle 2-2 berabere kaldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi’nin 3’üncü haftasında kendi evinde Crystal Palace karşısında aldığı beraberlik İngiliz basınında geniş yer buldu. İngiliz basını, Crystal Palace’ın 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında galibiyeti elde edememesine dikkat çekti. -
UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftası, oynanan 18 maçla tamamlandı.