TRANSFER HABERİ: Alassane Ndao 1 yıl daha Antalyaspor'da!
Süper Lig takımlarından FT Antalyaspor, Alassane Ndao ile 1 yıl daha anlaşmaya vardı. Senegalli futbolcu, 2022-2023 sezonunda da Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyecek.
- Antalyaspor A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.07.2022 - 16:36
2021-2022 sezonunun ikinci yarısında kırmızı-beyazlı formayı terleten Alassane Ndao ve kulübü Al Ahli ile her konuda anlaşma sağlandı.
Senegalli futbolcu, 2022-2023 sezonunda da Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyecek. Antalyaspor'a transfer olduktan sonra 14'ü ilk 11 olmak üzere 15 maçın tamamında forma giyen sağ kanat oyuncusu, 937 dakika sahada kaldı. Süper Lig'de Trabzonspor ve Konyaspor maçlarında 2 gol atan Ndao, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maç oynadı ve Hatayspor karşılaşmasında 1 gol attı. Alassane Ndao, Antalyaspor'un Almanya'nın Bielefeld kentinde gerçekleştirdiği kampa katılarak takım arkadaşları ile birlikte çalışmalara katılmaya başladı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Hesap.com Antalyaspor 0-0 berabere kaldı. -
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, rakibini 3-1 mağlup etti. Beşiktaş böylelikle 2 hafta sonra 3 puanla tanıştı. -
Konyaspor, 24 Kasım Pazartesi günü Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde sürdürüyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 11. haftanın kapanış seansında İkas Eyüpspor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u konuk etti. Konuk ekip karşılaşmadan 0-1 galip ayrıldı.