Bülent Korkmaz: “3 mevkiye transfer yapacağız"
Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, 3 mevkiye daha transfer düşündüklerini belirtti.
- Antalyaspor A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.07.2019 20:21
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu kampına başladı. Kamp döneminin ilk bölümünü Erzurum'da geçiren Antalyaspor, ikinci etap çalışmalarına Bolu Dağı'nda bulunan bir otelde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde devam ediyor.
Bolu kampını yoğun olarak hazırlık maçlarıyla geçireceklerini belirten Korkmaz, "Yarın hazırlık maçımız var. burada zaten yoğun hazırlık maçlarıyla geçecek. Erzurum'da güzel bir kamp yaptık. Bolu'da da güzel bir kamp dönemi geçirip, hazırlık maçlarıyla istediğimiz oyun sistemini sahaya yansıtıp sakatlanmadan lige hazırlanmak istiyoruz" dedi.
Fikstürün avantajını ve dezavantajını oynadıkları maçlarda göreceklerini belirten Bülent Korkmaz, "Geçen sene farklı bir sezondu. İlk yarısında daha çok puan topladık. İkinci yarı fikstür avantajımız vardı ama daha az topladık. Dolayısıyla teker teker oynayacağımız maçlara odaklanmamız lazım. Hedef olarak maç kazanmak. Maç kazandıkça ve kaybettikçe hedefleriniz oluşuyor. Dolayısıyla bizim hedefimiz maç kazanmak" şeklinde konuştu.
Korkmaz, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 3 mevkiye transfer yapmak istediklerini ifade etti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’de 34. ve son haftanın en kritik "kader" maçlarından birinde Antalyaspor, sahasında Kocaelispor’u ağırlıyor. 17 Mayıs 2026 Pazar akşamı saat 20:00'de başlayacak bu dev mücadele A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Peki, Antalyaspor - Kocaelispor maçı saat kaçta, şifresiz mi? İşte maça dair son dakika gelişmeleri... -
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında evinde Kocaelispor'u 1-0 mağlup etmesine rağmen küme düşen Hesap.com Antalyaspor'da Sami Uğurlu maçın ardından açıklamalar yaptı. -
Süper Lig’in son haftasında küme düşen Antalyaspor’da başkan Rıza Perçin, taraftarlarla karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Perçin’e sert tepki gösterirken, başkanın Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. İşte detaylar... -
Antalyaspor, Süper Lig’in son haftasında Kocaelispor’u mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar, galibiyete rağmen sezonu düşme hattında tamamlayarak Süper Lig’e veda etti.