Akhisarspor'un eli boş
Spor Toto Süper Lig'de düşme korkusu yaşayıp sezonun ikinci yarısı öncesi sakatlıklar ve Seleznyov'un kadro dışı olmasıyla eksilen kadrosunu güçlendirmeye çalışan Akhisarspor, maliyet engeline takıldı.
- Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.01.2019 00:00
- Güncelleme Tarihi: 02.01.2019 17:40
Türkiye'de oynayan isimlerden sonuç alamayıp listesine Avrupa kulüplerinden futbolcuları ekleyen Ege temsilcisinin, teklif götürülen oyuncuların istediği paralar nedeniyle eli yandı. Yeşil-siyahlılarda yönetimin ara dönemde fazla açılmak istemediği, fiyatı uygun oyuncuları tercih edeceği öğrenildi.
Kadrosunda Caner dışında stoper kalmayan, sezonu kapatan Mustafa Yumlu'nun yerine mutlaka stoper, ameliyat olan Eray'ın mevkisine ön libero ve kadro dışı kalıp gözden çıkarılan Seleznyov'un yerine de santrfor almak isteyen Akhisar, seçici davranıp maliyetli isimleri listeden eleyecek. Transferde belirsizlik yaşayan yeşil-siyahlılarda kulüp bulmaları istenen Dany ve Larsson da bugün başlayan Antalya kampının kadrosuna dahil edildi. Ara transfer dönemi resmi olarak 4 Ocak'ta başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
TFF 1. Lig'in 27. haftasında Akhisarspor, deplasmanda Adana Demirspor'u Sokol Çikalleşhi, Onur Ayık ve Elmar Bjarnason'un attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımın golleri ise Volkan Şen ve Mehmet Akyüz'den geldi. -
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası sahibi Akhisarspor yarın saat 21:30'da Ankara Eryaman stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi iki takımında kaptanları ve teknik direktörleri bir basın toplantısı düzenledi. İşte satırbaşları... -
Bursaspor’un Ukraynalı yıldızı Yevgen Seleznov, bu hafta karşılaşacakları eski takımı Akhisarspor’a eleştirilerde bulunarak, “Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Beni Galatasaray’a göndermediler. Galatasaray bana kontrat vermişti, Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Umurumda değiller” dedi. -
TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor, ligin 20. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarına yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yönetiminde başladı.