Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'a hava yolu yerine takım otobüsüyle gidecek. Bu kararı maç sonrası soyunma odasına giren Başkan Ali Koç verdi.
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'a takım otobüsüyle döndü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor maçının ardından soyunma odasına inerek, futbolculara İstanbul'a otobüsle döneceklerini söyledi. Maçtan önce hava yoluyla önce İzmir'e oradan da takım otobüsüyle Manisa'nın Akhisar ilçesine gelen sarı-lacivertliler, aldıkları mağlubiyet sonrası İstanbul'a olan yaklaşık 380 kilometrelik mesafeyi karayoluyla gidecek. Başkan Ali Koç'un stattan ayrılmasının ardından futbolcular da otobüse binerek yola çıktı. Sportif Direktör Damien Comolli de takım otobüsünde yer aldı.
Öte yandan maç sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, takımını tebrik ettiğini belirterek, "Hem Avrupa, hem ligi, hem de kupa gerçekten zor. Bir oyuncumuz sezonu kapattı. İnşallah bundan sonra yenilmeden yolumuza devam ederiz" dedi.
Fenerbahçe otobüs ile döndü
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, Manisa'dan İstanbul'a otobüs ile dönüyor.
DİĞER HABERLER
Sıradaki
OTOMATİK OYNAT
Tedesco kötü haberi verdi! Asensio... 10 Aralık 2025 | 12:00
Fenerbahçe'de Tedesco'dan Becao sözleri! 10 Aralık 2025 | 12:00
Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu bombası! 07 Aralık 2025 | 12:00
F.Bahçe efsanelerinden derbi tahmini 30 Kasım 2025 | 12:00
Derbi öncesi çarpıcı Ederson iddiası! 29 Kasım 2025 | 12:00
Marco Asensio: Galatasaray'a gol atmam gerekiyor! 19 Kasım 2025 | 12:00
Milan Skriniar: Bana oy veren herkese teşekkür ederim 11 Kasım 2025 | 12:00
Hakan Safi: Kerem Aktürkoğlu'nu Türk futboluna geri döndürdük 11 Kasım 2025 | 12:00
A Spor
Ztk
A Haber
A Para
Atv
A2tv 