Göztepe Sultanlar Ligi'nde galibiyet yüzü göremiyor
Göztepe, 23 yıl aradan sonra yükseldiği Voleybol Sultanlar Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. İzmir ekibi, sezona iyi başlayamazken, 6 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. İşte detaylar...
- Voleybol Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.11.2025 - 10:56
Geçen sezon mücadele ettiği 1. Lig'de 22 maçın 21'ini kazanarak play-off'a kalan ve rakiplerini geçerek Sultanlar Ligi'ne yükselme başarısı gösteren İzmir temsilcisi, sezona iyi bir başlangıç yapamadı.
Başantrenörlüğünü Ataman Güneyligil'in yaptığı Göztepe, sezonun ilk haftasında sahasında Nilüfer Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu.
Sarı-kırmızılılar, ikinci hafta deplasmanda bu sezonki tek galibiyetini Aydın Büyükşehir Belediyespor'a karşı 3-0 ile aldı.
Üçüncü haftadaki İzmir derbisinde Aras Kargo'ya 3-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta deplasmanda Kuzeyboru'ya 3-2 kaybetti.
Sahasında Türk Hava Yolları'na 3-0 mağlup olan Göztepe, deplasmanda da İlbank'a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.
Ligde geride kalan hafta seyircisi önünde Zeren Spor'a da 3-0 mağlup olan İzmir temsilcisi, bu sezon çıktığı 7 karşılaşmadan sadece 1'inde galibiyet elde edebildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray HDI Sigorta, CEV Şampiyonlar Ligi grupları B Grubu'nun son haftasında 18 Şubat Çarşamba günü Bogdanka ile deplasmanda karşılaşacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
SMS Grup Efeler Ligi'nin 19. haftasındaki derbide Fenerbahçe Medicana, deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup etti. -
Galatasaray HDI Sigorta, CEV Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Polonya ekibi LUK Lublin'e 3-0'lık skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Voleybol Kadınlar CEV Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray Daikin, yarın Fransa'nın Levallois Paris Saint Cloud ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.