TRANSFER HABERİ | Trabzonspor'a müjdeli haber geldi! O futbolcu yeşil ışık yaktı
Son dakika transfer haberi: Trabzonspor, forvet transfer için yoğun mesai harcıyor. Sezon başında beri birçok oyuncu ile temas kuran bordo-mavililere müjdeli haber geldi. O yıldız Fırtına'ya yeşik ışık yaktı. İşte detaylar... (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.08.2024 06:40
Trabzonspor golcü arayışlarını sürdürüyor. Paul Onuachu ve Wout Weghorst isimleri için çalışmalar sürerken, listeye giren son isim olan Tolu Arokodare için de önemli gelişmeler yaşanıyor. Belçika basınında çıkan haberlere göre, Bordo-Mavililer, Nijeryalı yıldızı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. 23 yaşındaki oyuncunun da Trabzonspor'da forma giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor.
Takvim'de yer alan habere göre; Genk kulübünün yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği dile getirildi. Bu sezon Belçika Pro Ligi'ne müthiş bir başlangıç yapan 1.97 metre boyundaki forvet, çıktığı 4 maçta 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Transfer sürecinde, Arokodare'nin vereceği kararın belirleyici olacağı belirtiliyor. Bu arada Genk'te forma giyen Tolu Arokodare, hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Detaylı bir plan hazırlamadım. Hayatı anı anına yaşıyorum, sürekli dua ediyorum ve bana gösterilen yolu takip ediyorum. Her futbolcu gibi ben de bir gün daha büyük bir adım atmak isterim, ancak bunun doğru zamanla olacağına inanıyorum" ifadesini kullandı. Bu sözler transfer mesajı olarak yorumlandı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, sezona fırtına gibi başladı. Yıldız futbolcu gol sayısında eski takımı Liverpool'u yakaladı. İşte detaylar... -
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin ilk haftasında yarın KuPS Kuopio ile deplasmanda yapacağı maç için Finlandiya'nın Tampere kentine geldi. -
Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi’nin 1. haftasında deplasmanda KuPS ile oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu açıklandı. -
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yaklaşık 6 yıldır uygulanan deplasman yasağı sona erdi. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla siyah-beyazlı taraftarlar, Papara Park'ta oynanacak karşılaşmada tribündeki yerini alabilecek.