Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı RAMS Başakşehir maçı öncesi konuştu!
Trabzonspor ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.02.2024 - 16:48
- Güncelleme Tarihi: 28.02.2024 - 18:37
Trabzonspor ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında kozlarını paylaşacak. Müsabaka öncesi bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Güzel bir futbol akşamı olsun. İstikrarlı bir takım. Antrenör takımı aslında. Senelerdir Başakşehir hafızasında böyle bir takım olmuş. 3 final oynadı, 2'sinde ben vardım. İyi bir camiaya karşı oynayacağız."
"Trabzonspor büyüklüğünü, bu kupalara ambargo koyarak kazanmıştır."
"Umarım maç sonu buraya kazanan takımın teknik direktörü olarak gelirim."
"Çağdaş Hoca da detaylı çalışan birisi, biz aynı kadro ile oynuyoruz, arada bir gün fark var. Bizim yorgun olacağımızı düşünerek planlama yapmış olabilir. Biz sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Planları doğru uygulayıp karşılığını almaya çalışacağız."
"Savunmada ne yapacağız, hücumda ne yapacağız, rakibin çözüm noktaları ile ilgili planımız vardı. Ona göre tercihi böyle yaptık. Fiziksel durumu da bakacağız. Elimiz genişledi. Bugün Enis Destan var, Umut var, Fountas var. Baştan tercihimizi, çözüm noktaları Onuachu olduğu için böyle tercih yaptık."
DİĞER HABERLER
-
Uğurcan Çakır'ı rekor bedelle Galatasaray'a satan Trabzonspor, hız kaybetmeden kaleci transferi için düğmeye bastı. Bordo-mavili ekibin listesinin ilk sırasında Bodrum FK forması giyen Diogo Sousa'nın olduğu aktarıldı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor Kulübü, kaleci Deniz Ertaş için Trabzonspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS Spor haberi) -
Trabzonspor, Galatasaray'a transfer olan Uğurcan Çakır için bir veda paylaşımı yayınladı. -
Trendyol Süper Lig'de 4. hafta tamamlandı. Galatasaray çıktığı 4 maç sonunda 12 puan toplayarak ilk 4 haftayı lider olarak kapattı. Öte yandan Süper Lig'de şampiyonluk oranları da güncellendi. Peki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oranları nasıl oluştu? İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri