Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan THY'ye ziyaret!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, uzun yıllardır sponsorluğuyla kulübe katkı sağlayan Türk Hava Yolları'nı ziyaret etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2024 - 00:39
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, uzun yıllardır sponsorluğuyla kulübe katkı sağlayan Türk Hava Yolları'nı (THY) ziyaret etti.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre Doğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Bolat, Doğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yaptığımız görüşmede sporun birleştirici gücüne inanan, markamızın bu alandaki yatırımlarını ve Trabzonspor Kulübü ile 2024 yılı iş birliği ve sponsorlukları üzerine konuştuk." ifadesini kullandı.
Doğan ise Bolat'a bugüne kadar olan destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, şu değerlendirmede bulundu:
"Türk Hava Yolları, ülkemizin en büyük ve en değerli markasıdır. Uzun yıllardan beri kulübümüzle yapılan sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte karşılıklı olarak önemli kazanımlar elde ettik. Yeni yıl itibarıyla da yapacağımız iş birliği ve sponsorluk anlaşmalarıyla beraber birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Türk Hava Yolları gibi dünya çapında bir marka ile iş birliği yapmak hepimizi gururlandırıyor. Bu anlaşmalar ve iş birlikleri, kulübümüzün vizyonunun genişlemesine de büyük katkı sağlıyor."
Doğan, Bolat'a isminin yazılı olduğu bordo-mavili formayı hediye etti.
Bolat ise Doğan'a, THY'nin bordo-mavi renklerle donatılmış maket uçağını armağan ederek başarı diledi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın transfer çalışmaları hakkında konuşurken İrfan Can Kahveci ile ilgili sorulan soruya da cevap verdi. -
Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla 2. sıraya kadar tırmanan Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke'nin Göztepe maçı öncesi motivasyon konuşması dikkat çekti. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor’da çıkışa geçen Ernest Muçi, eski takımı Beşiktaş’a karşı en büyük koz olacak. Son 3 maçta 5 gol atan 24 yaşındaki yıldız bordo-mavili formayla ilk derbi zaferini kazanmak istiyor. -
Bastia'dan 5.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan Christ Ravynel Inao Oulai; Bayern Münih ve Manchester City'nin ardından Manchester United'ın da radarına girdi.