Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Çaykur Rizespor maçı öncesi konuştu! "Bizim tek amacımız..."
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşıyor. Zorlu mücadele öncesi bordo-mavili ekipte Nenad Bjelica önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bjelica'nın sözleri... | Trabzonspor haberleri
Trabzonspor Haberleri Yayın Tarihi: 26.08.2023 - 18:50 Güncelleme Tarihi: 26.08.2023 - 20:03
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşıyor. Zorlu mücadele öncesi bordo-mavili ekipte Nenad Bjelica önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE BJELICA'NIN SÖZLERİ:
Lige içeride galibiyetle başladık, sonrasında çok istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Sakat oyuncularımız var, sağlıklı oyuncularımızla sahaya çıkıp galibiyet almak istiyoruz. Bizim tek amacımız kazanmak.