Trabzonspor'da Antalyaspor mesaisi!
Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Bordo-mavililer, 4 gün sonra oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına çift idmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.08.2023 - 20:23
Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezonunun açılış maçında sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek. Bordo-mavililer, 4 gün sonra oynayacağı maçın hazırlıklarına çift idmanla başladı.
Süper Lig'de 2023-24 sezonuna hazırlanan Trabzonspor, ligin açılış müsabakasında Antalyaspor'u sahasında ağırlayacak. Bordo-mavili takım, 11 Ağustos Cuma günü yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yapılan çift idmanla başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde sabah 10.00'da yapılan idmanda salonda kuvvet çalışması yapan ekibin akşam idmanı basına açık olarak gerçekleşti.
BENKOVIC MASKEYLE ÇIKTI, DENSWIL DÖNDÜ
Bordo-mavililerde, sol arka adalesinde yaşadığı kas spazmı düzelen Denswil ve AEK maçında burnu kırılan Benkovic idmana çıktı. Burun ameliyatı geçiren Benkovic bugünkü idmanda yüzüne maske takarak takım arkadaşlarıyla çalıştı.
6 EKSİK, KOURBELIS SALONDA ÇALIŞTI
Sağ ön uyluk adalesinde ağrı yaşayan Hüseyin Türkmen, sağ ön uyluk adale yaralanması yaşayan Emirhan Zaman, bel ağrısı süren Siopis, 1461 Trabzon FK'ya transferi gündemde olan Hakan Yeşil idmana çıkmadı. Ayrıca ameliyat olan Orsic ile sol dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi gören Fernandez'in tedavileri fizyoterapistler eşliğinde devam ediyor. Sağ uyluk arka adalesinde zorlanma olan Kourbelis de takımdan ayrı salonda çalıştı. Pas ve şut çalışması yapılan idmanda futbolcular gruplar halinde çift kale maç yaptı.
Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapılacak sabah idmanıyla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, yaz döneminde transfer etmek istediği Taichi Fukui için bir kez daha devreye girdi. Bordo mavililerde Fatih Tekke, çok yönlü orta saha için yönetime olumlu rapor verdi. İşte ayrıntılar... TS SPOR HABERLERİ -
Trendyol Süper Lig'de son yılların en iyi dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Felipe Augusto ilk 8 haftaya damga vurdu. -
Trabzonspor'un geçen sezon sakatlıklar nedeniyle fazla yararlanamadığı Karadağlı stoper Stefan Savic, bu sezon takımın en istikrarlı oyuncusu konumunda bulunuyor. -
Trabzonspor'un sezon başında İngiliz devi Manchester United'dan kiraladığı Andre Onana kısa sürede sergilediği performansla takdir toplamıştı. Ada basını, bordo mavililerin Kamerunlu file bekçisinin bonservisini almak istediğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)