Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan deprem sözleri: İçtiğimiz sudan bile utanır hale geldik
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, deprem felaketinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Ağaoğlu, "Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz. İçtiğimiz sudan bile utanır hale geldik." ifadelerini kullandı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2023 06:40
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz... İçtiğimiz sudan bile utanır hale geldik. Bunun altından kalkacağız. Dayanışmanın en güçlü örneğini göstererek, bu travmanın içerisinde çıkacağız. Türk milleti büyük bir millet, ilginç bir süreçten geçiyoruz. Allah bir daha göstermesin. Ülkenin neredeyse % 15-20'sini etkileyen felaket. Haber alır almaz yapabildiğimiz ilk şey TS-Club'lardaki kışlık ürünleri hazır hale getirdik" dedi.
Ağaoğlu şöyle devam etti: "Ayrıca İstanbul ve Bursa'dan temin ettiğimiz uyku tulumları, kışlık ne kadar malzeme varsa mont, bere, atkı, battaniye, kaban bütün mağazaları boşalttık. Altyapının belli bölümlerini boşalttık. Kadir Özcan Tesisleri'nde 10 kız çocuğu ağırlayacağız. Özkan Sümer Akademisi'nde 30-40 çocuğu ağırlayacağız. 8-12 yaş grubunda Ukraynalı çocuklar misafirimiz oluyor. O şekilde bir ayarlama yaptık. Uzun süreli ne kadar sürecekse 1-2 yıl konuşlandıracak sisteme getirdik. 50 çocuğumuza hizmet verebilecek durumdayız."
DİĞER HABERLER
-
UEFA Konferans Ligi'nin 1. haftasında Trabzonspor, 15 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynayacağı KuPS maçı hazırlıklarına başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor Kulübü, 1 Haziran-31 Ağustos 2026 dönemine ilişkin mali tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı. Bordo-mavililer açıklamasında 31 Ağustos 2026 itibarıyla net borcunun 2,9 milyar TL olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Beşiktaş ile oynayacakları maçlar öncesinde deplasman yasağının kaldırılmasını istedi. Bordo mavili kulüp resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, iki takım taraftarlarının da deplasmanda takımlarını destekleyebilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. -
Trabzonspor, Süper Lig'in 7'nci haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Bordo mavili ekip, Galatasaray karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından Samsunspor deplasmanında da gol yemeden kazanırken teknik direktör Thomas Reis ve Mohamed Salah tarihi istatistiklere imza attı. Karadeniz basını, Trabzonspor’un deplasmanda Samsunspor’u 3-0 mağlup etmesini manşetlerine farklı başlıklarla taşıdı.