Trabzonspor'da şok sakatlık! Fatih Karagümrük maçında Edin Visca oyuna devam edemedi
Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekipte Edin Visca, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Deneyimli futbolcu ikinci yarının başında kolunda sargıyla oyundan alındı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.12.2022 21:16
- Güncelleme Tarihi: 28.12.2022 22:37
Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekipte Edin Visca, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Deneyimli futbolcu ikinci yarının başında kolunda sargıyla oyundan alındı.
Visca uzun bir süre yaşadığı sakatlık sebebiyle takımdan uzak kalmıştı. Fenerbahçe derbisiyle sahalara geri dönen Visca yine aynı kolundan sakatlık yaşadı. Visca sahayı terk ederek direkt olarak hastaneye götürüldü.
SON DURUMU BELLİ OLDU!
Edin Visca'nın köprücük kemiğinde kırık tespit edildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Çaykur Rizespor yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederek Trabzon ile Rize arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının önemini vurguladı. -
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. 7 golün çıktığı mücadelede kazanan taraf 4-3'lük skorla bordo mavililer oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Karadeniz derbisinde yaşananları ve Trabzonspor'un müthiş geri dönüşünü değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4-3 mağlup etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan bordo-mavililer, ikinci yarıdaki etkili performansıyla geri dönüşe imza atarken Franculino Dju attığı iki golle galibiyette başrol oynadı.Trendyol Süper Lig'in gelecek haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.