TRABZONSPOR TRANSFER HABERİ: Uğurcan Çakır'da sıcak gelişme! Resmi teklif...
İngiltere'de Premier Lig'e çıkan Fulham, Uğurcan Çakır'ın menajeriyle temasa geçti. Trabzonspor'la 2024'e kadar sözleşmesi olan 26 yaşındaki eldivenin şartlarını soran İngiliz kulübü, teklifini resmi boyuta taşımaya hazırlanıyor. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.05.2022 06:40
Performansıyla Trabzonspor'u sezon boyunca zirvede tutan Uğurcan Çakır, transfer gündeminde de ilk sırayı kimselere bırakmıyor…
Sezon boyunca İspanya, Fransa ve İtalyan ekiplerinin gündemini meşgul eden 26 yaşındaki file bekçisine son teklif İngiltere'den geldi.
Championship'te şampiyonluğa uzanan, gelecek sezon Premier Lig'de mücadele edeceği için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Fulham, Uğurcan'ın menajerine ulaşarak nabız yokladı.
Şartlar soruldu ancak bu görüşme henüz resmi bir boyuta ulaşmadı.
Bordomavili kulüple 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi olan tecrübeli kaleci, transfer konusunda topu yönetime atmış durumda.
Uğurcan gelen tüm teklifler için "Trabzonspor'un çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yaparım" yanıtını veriyor.
Trabzonspor'da bu sezon şampiyonluğun mimarlarından olan Uğurcan Çakır, 2014-15'ten bu yana bir sezonda 80+ kurtarış yapan kaleciler arasında en yüksek kurtarış yüzdesine ulaşan isim olarak tarihe geçmişti.
Bu sezon Trabzonspor formasıyla 40 resmi maçta 3619 dakika süre alan Uğurcan 13 maçta kalesini gole kapattı.
Toplam 38 gol yedi.
UĞURCAN ÇAKIR KİMDİR?
Uğurcan Çakır, 5 Nisan 1996'da Antalya'da doğdu.
Aslen Trabzonlu olan genç kaleci, 13 yaşına kadar İstanbul'da yaşadı ve futbola da burada, Çekmeköyspor'un alt yapısında başladı.
Uğurcan Çakır, 2008-2009'de Çekmeköyspor'da oynadı.
Sonraki sezon 2010-2011'de Yamanspor takımına geçti.
2012-2013 sezonunda ise 1461 Trabzon alt yapısına transfer oldu.
Uğurcan Çakır, sonraki yıllarda sırasıyla Trabzonspor U17, U19, U21 takımlarında forma giydi.
A takımına 2014 yılında yükselen genç kaleci, 2015-2016 yılında bir seneliğine kiralık olarak 1461 Trabzon'a transfer oldu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4-3 mağlup etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan bordo-mavililer, ikinci yarıdaki etkili performansıyla geri dönüşe imza atarken Franculino Dju attığı iki golle galibiyette başrol oynadı.Trendyol Süper Lig'in gelecek haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. 7 golün çıktığı mücadelede kazanan taraf 4-3'lük skorla bordo mavililer oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Karadeniz derbisinde yaşananları ve Trabzonspor'un müthiş geri dönüşünü değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi)