Trabzonspor Kayserispor maçı sonrası yıldız isme büyük övgü! "Çilingir oyuncu"
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Trabzonspor, 2-0 geriye düşmesine karşın Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup etti ve yoluna kayıpsız devam etti. Fotomaç Gazetesi yazarları da bu mücadeleyi çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
YUNUS EMRE SEL - SATRANÇ TAHTASI
Futbolda teknik adamların etkisinin oyuncu kalitesiyle değerlendirildiği dönemlerden artık taktik analiz, rakibe göre oyun ve saha için formasyon değişikliklerin ön plana çıktığı süreci izliyoruz.
Geçtiğimiz hafta Alanyaspor'u takımına adeta ezberleten Abdullah Avcı'nın yaptığını bu kez Trabzonspor'u çok sayıda eksiğine rağmen iyi etüt eden Hikmet Karaman ilk yarıda yaptı. İkinci yarıda ise 3 değişiklikle hemen oyuna müdahale eden Abdullah Avcı dengeyi yine değiştiren isim oldu.
Maçın başlangıcından itibaren daha çok oyuna hakim olan, hızlı pres ve hızlı hücum ile sonuca gitmeye çalışan Kayserispor, "Geliyorum" işareti veren golle fileleri ilk havalandıran ekip oldu maçta.